Tips tippet OBOS-ligaen: Slik gikk det

12/11/2019

Tradisjon tro forsøkte vi oss på et tabelltips av OBOS-ligaen, og også denne sesongen viste seg å være svært vrien å tippe.

Seriespillet i OBOS-ligaen er over, og Aalesund stod igjen som suverene serievinnere. Tangotrøyene spaserte seg gjennom sesongen og satte poengrekord og vant samtlige kamper på hjemmebane. Lars Bohinens mannskap imponerte enormt, men all ære skal også rettes i retning Sandefjord, der hvalfangerne reiste seg mesterlig fra nedrykket forrige sesong, med å rykke rett opp igjen.

I OBOS-spesialen vår før sesongstart kom vi som vanlig med sesongens tabelltips. Vi spådde korrekt tet-trio, men vi bommet på plasseringene av troikaen Aalesund, Sandefjord og Start. Den aller groveste bommen gjorde vi med de nyopprykkede lagene, KFUM Oslo. Vi trodde Kåffa måtte spille kvalifisering for å holde seg i divisjonen – i stedet skal Oslo-laget ut i kvalik for en plass i Eliteserien 2020, høyst imponerende. Vi tippet også opprykkskollega Raufoss på jumboplass, men også de var aldri i nærheten av noen nedrykksstrid, til tross for en elendig høstsesong.

Det er imidlertid langt fra de eneste bommertene vi gjorde. Sandefjord var eneste klubb vi traff 100 prosent på, mens det var flere andre klubber. Under kan dere se hvordan vi tippet sesongen kom til å utarte seg, og hvordan det faktisk endte. God fornøyelse!

Vi vil naturligvis forsøke oss på et nytt tabelltips når OBOS-spesialen for neste sesong er klar en gang utpå nyåret. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019