Tips på vent

13/03/2020

Tipsavisen i midlertidig karantene

Med Corona-feberen herjende kom i dag beskjeden at all fotball er utsatt på ubestemt tid. Det betyr samtidig at vi har svært lite å kunne lage avis på. Med samtidig varsel fra trykkeri om mulige problemer med trykking i tiden fremover har vi derfor valgt å gå i karantene frem til fotballen starter opp igjen.

Dette betyr at følgende utgaver allerede er kansellert:

Tirsdag 17. mars

Fredag 20. mars

Tirsdag 24. mars

Fredag 27. mars

Tirsdag 31. mars

Alle abonnement forlenges naturligvis automatisk med de utgavene som man ikke mottar. Vi har foreløpig satt oppstart igjen til utgivelse 3. april da det etter dagens nyheter skal startes opp igjen med kamper, men her kan det komme oppdatering underveis. Oppdateringer vil naturligvis forløpende bli presentert på vår hjemmeside.

Vi beklager dette og håper å være tilbake med å servere #Norgesbesteoddstips (https://tipsfotball.com/artikler/spill/norges-beste-oddstips) så snart vi får kamper å tippe på igjen!

Vi gjør samtidig oppmerksom på at Tips fra starten av juni går over til utgivelse hver tirsdag med dobbel størrelse som dekker hele fotballuken. Dette fjerner dermed problemet med eventuelle forsinkelser i transport som i dag gjør at en fredagsavis er helt verdiløs når den unntaksvis ikke har nådd enkelte abonnenter før mandag.

Vi håper på våre leseres fortsatt støtte i en utfordrende tid, og lover å komme med et enda bedre produkt når det – om forhåpentligvis kort tid – igjen skal spilles fotball. Norges eneste sport- og spillavis har holdt det gående siden 1947, og vi har klare ambisjoner om å levere Norges beste oddstips i enda mange år.

Eventuelle spørsmål kan sendes til

 

 

 

 


Tips

Bookietest2019