TIPS-laget runde 9

19/05/2019

TIPS-laget endte opp med 46 poeng i runden som var

Gjennomsnittlig poengfangst for alle spillere i Eliteserien Fantasy var på 44 poeng, og vi ser derfor tilbake på en litt skuffende men helt middels runde for laget. De røde pilene er tilbake, noe som hovedsakelig skyldes en skuffende innsats fra kaptein Børven. Vi blir også straffet for vår manglende tro på Evjen (4.8) som sanker 10 poeng til benken vår. Poengene fra «must-have»-spillerne Stølås og Rashani gjør at vi ikke faller helt gjennom, så fallet på totalrankingen er ikke alt for stor.

Vi fortsetter forberedelsene til runde 10, men foretar dog kun et enkelt bytte inn mot runde 9. Her forsvinner Boli (10.0) ut til fordel for Thomas Lehne Olsen (9.1), som igjen har begynt å treffe både lagkamerater og mål. Stabæk og Boli står over både runde 9 og 10, og når vi ser på en erstatter, går vi som alltid for form. Det er for tiden ikke den største verdi i ligaens spisser, men i ser på Lehne Olsen som en god erstatter i de kommende rundene. Lillestrøms kampprogram er blanda drops, men spissen deres fortsetter å være den som skyter mest i ligaen (21 avslutninger). Med litt mer effektivitet kan dette bli en kurant erstatter i rundene som kommer.

Kaptein for runden er Molde’s Magnus Wolff Eikrem. Etter å ha blitt benket i 16. mai-kampen, bør denne sesongs klart beste spiller være tilbake med alt å spille for. Med unntak av kampen mot Mjøndalen, har Eikrem så langt scoret mål og fått 3 bonuspoeng i hver eneste hjemmekamp i 2019. Vårt andre førstevalg ville vært Ohi (9.7), men vi ser større verdi i en «uthvilt» kaptein på midten. 


Tipsfotball

 

Bookietest2019