TIPS-laget runde 21

13/09/2019

TIPS-laget endte opp med 33 poeng i forrige runde, og vi fikk dermed den berømte smellen etter å ha satt opp det vi trodde ville være det beste laget noensinne.

Gjennomsnittlig poengfangst for alle spillere i Eliteserien Fantasy var på 36 poeng, så det er ikke helt ille. Vi faller heller ikke mange plasser sammenlagt. Men det er prinsippet. Vi er svært skuffet over midtbanefemmeren vår, som uten særlige «diff’er», samlet umåtelig lave 7 poeng til sammen. Vår kaptein, Leke James, som hadde laget målpoeng i 6 ut av 7 forrige kampene, kom i forrige runde inn fra benken, og ga oss en massiv kapteinsbonus på 1 poeng. Vi er ikke sinte, bare skuffet. 

Men er vi motløse? Så absolutt ikke. Runde 21 byr på flere fantastiske kamper og muligheter for målpoeng. Spesielt holder vi et øye med et hjemmesterkt Bodø/Glimt som møter det til tider temposvake Stabæk, og de potensielle poengbonanzaene i Molde og Stavanger. Dette blir runden med grønne piler over hele linjen. Dette blir runden vi tar revansj.

Vi tar en titt på laget, og gjør kun én endring inn mot runden. Arnór Smárason (9.0) har gjort sitt for denne gangen, da han og resten av LSK-laget går inn i et tøft kampprogram som blant annet inneholder RBK (b), KBK (h), Molde (b), og Bodø/Glimt (h). Inn kommer en god gammel kjenning i Elbasan Rashani (8.1) fra et Odd-lag med det vi mener er det greieste kampprogrammet for resten av sesongen. Mannen med 3 mål og 6 assist så langt i år, har vært en viktig brikke i den seneste tidens tøffe kamper, som resulterte i sterke resultater og totalt 5 poeng mot topp-lagene Molde, Bodø/Glimt og Rosenborg. Vi tror han vil tre enda mer frem mot lettere motstand her i innspurten, og setter han rett inn på laget i kampen mot Viking. Med det vi igjen mener er en glimrende midtbanefemmer, blir Vikings Høiland ofret på topp, og må spille førstefiolin uten på benken.

Det er mange spennende kapteinsemner denne runden, hvor flere på Molde, Odd, Viking og Bodø/Glimt ser fristende ut. Det er dog i sistnevnte klubb vi finner rundens kaptein i det unge stortalentet Håkon Evjen (6.2). Til tross for to magre bortekamper, viste han seg fra sin sedvanlige farlige side hjemme mot VIF i sist hjemmekamp. Motstander Stabæk har forsterket seg, men lang reise og kaldt kunstgress inviterer til et klart tap, og vi satser på at unge Evjen er den som ordner poengene for hjemmelaget.

Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019