TIPS-Laget runde 20

29/08/2019

Runde 19 gav både oppturer og nedturer for våre utvalgte. Poenggjennomsnittet lå på 48 poeng og våre menn samlet totalt 71 poeng, noe som må sies å være en gledelig poengfangst.

Runde 19 gav både oppturer og nedturer for våre utvalgte. Poenggjennomsnittet lå på 48 poeng og våre menn samlet totalt 71 poeng, noe som må sies å være en gledelig poengfangst. På keeperplass holdt McDermot nullen, det samme gjorde to av tre i forsvar der Bjørkan fikk med seg ett bonuspoeng og Psyche fikk med seg en skåring i tillegg. Den store skuffelsen i forsvar var Brann-spiller Vito Wormgoor som skåret ett selvmål og fikk et gult kort i en kamp der Brann slapp inn tre mål. Nederlenderen som fikk totalt -1 poeng var i det hele tatt heldig som ble på banen etter å ha levert en tøff takling i kampen.

På midtbanen leverte gutta fra Bodø/Glimt, vår kaptein Layouni må allikevel være en liten skuffelse som kun fikk notert seg for en målgivende pasning. Svensken var svært delaktig i Glimts offensive spill og var farlig frempå flere ganger i løpet av kampen. Kollega Evjen noterte seg nok en gang for mål fra sin indreløperrolle og var en konstant drivende kraft for de gule fra Bodø, unggutten fikk ett mål, en målgivende pasning og tok med seg tre bonuspoeng i sekken.

Fremover på banen produserte nok en gang eliteseriens toppskårer Torgeir Børven mål. To skåringer i toppkampen mot Molde er knallsterkt. I samme kamp skuffet både Ohi og Eikrem for vårt lag, ingen av dem fikk målpoeng eller bonuspoeng. En skuffelse kommer sjeldent alene og den største bommen er på benken på vårt lag. Kristian Thorstvedt knallet til med to mål, rent bur og tre bonuspoeng i kampen mot Ranheim. Samtidig skal det påpekes at dette er første gang på syv runder at Viking-spilleren gjør målpoeng.

Før runde 20 ser vi at laget trenger friskt blod og ny giv. Og hva er da morsommere enn å kjøre Wildcard! Noen av spillerne som leverer jevnt vil vi beholde, de åpenbare er naturlig nok alle fra Glimt. Eikrem, Psyche og Børven er selvskrevne på alle lag og vil uten tvil beholdes på vårt lag.

Men noen av spillerne på vårt lag må ut. Ohi har etter hvert blitt satt i skyggen av sin spisskollega Leke James og han må inn på laget. Mannen fra Kaduna, Nigeria står med imponerende ni mål på de siste syv rundene og går rett inn på topp.

Vito Wormgoor er på tredjeplass over forsvarsspillere med flest poeng med må allikevel ses på som en liten skuffelse i årets sesong sammen med sine lagkamerater i Brann. Inn kommer RBKs høyreback Vegard Eggen Hedenstad som i de siste ukene har imponert i Europaspill for trønderne, til tider skulle en tror at hans høyreben er en tro kopi av Alvaro Recobas venstre.

Inn på midtbanen kommer Zlatko Tripic for Kristian Thorstvedt, Vikings kaptein har virkelig stått frem for siddisene og er delaktig i det aller meste av det de foretar seg. Tripic har to mål og fire målgivende pasninger på de siste fire rundene.
På midten tar også Arnor Smarason plass for Rashani. Islendingen har fire mål og en målgivende på fem runder og ser meget bra ut med en frisk Thomas Lehne Olsen tilbake på topp for Lillestrøm.

Av økonomiske grunner og for å få laget til å gå opp så tar vi inn Barli(keeper), Haraldseid(Forsvar) og Høiland(Angrep) i bytte med Sandvik, Ruud og Mawa som ikke har fått det til å stemme de siste rundene.

Kaptein for runden blir Moldes angrepsspiller Leke James. Vi gir han tro, håp og kjærlighet i bortekampen mot Mjøndalen. På de siste fire kampene har bruntrøyene sluppet inn ti mål.

Så med Wildcard i hånd går vi mot denne runden med optimisme og skrekkblandet fryd. Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019