TIPS-Laget runde 19

23/08/2019

Etter dobbeltrunden i runde 17 ble denne runden et sørgelig skue for vårt lag og de aller fleste andre som spiller Eliteserien Fantasy.

Etter dobbeltrunden i runde 17 ble denne runden et sørgelig skue for vårt lag og de aller fleste andre som spiller Eliteserien Fantasy. Våre utvalgte stod igjen med lave 22 poeng etter runden og den gjennomsnittlige poengfasten for alle spillere lå på 30 poeng. Det var det laveste poenggjennomsnittet siden runde 10 da snittet lå på fattige 29 poeng.

Runde 18 var preget av at få av de vanlige poengplukkerne noterte seg for mål eller målpasninger. På vårt eget lag er det kun Rashani(fire poeng) og Layouni(fem poeng) som noterte seg for målpoeng og var de eneste spillerne på vårt lag som fikk flere enn to poeng.

Før runde 19 sitter vi med ett gratis bytte og det naturlige vil være å få Eikrem (12,2 mill.) inn på laget igjen. Midtbanestrategen spilte ikke i runde 15 på grunn av Moldes kvalifiseringskamper i Europa League. Molde spiller i Europa både Torsdag kveld denne uka og neste i tøffe kamper mot Partizan Beograd. Men vi tror allikevel at Molde vil spille Eikrem i den viktige eliteseriekampen mot Odd, her har Molde mulighet til å legge Odd ytterligere bak seg i kampen om gullet samtidig som de må holde unna for høytflyvende Glimt i toppen.

Spilleren som må vike for Moldes gullgutt er Vålerengas Bård Finne (9,1 mill.). Finne har fått muligheten som spiss ved noen anledninger men ser nå ut til å ha mistet plassen sin med inntoget til Mayron George (7,5 mill.). Inneffektiv, liten spilletid og et Vålerenga lag i trøbbel gjør at den dyre midtbanespilleren må vike for Eikrem.  

Kaptein for denne runden blir Amor Layouni (8,3 mill.) fra Bodø/Glimt. Midtbanespilleren står med to mål og tre målgivende på sine siste tre hjemmekamper. Glimt ble knust hele 6-0 på bortebane mot rundens motstander VIF men det er lite som tilsier at historien skal gjenta seg på Aspmyra. Glimt har vært i glimrende form og Vålerenga har hatt en dalende og spillemessig skuffende kurve siden lagenes forrige møte. Enga har i de siste kampene fremstått vaklende defensivt og har ofte blitt avslørt på kontringer imot, ofte i korridorene bak sine egne backer. Dette er Bodø Glimt og Layouni vanligvis gode til å straffe og vi ser potensiale i målpoeng fra svensken.

For resten av laget vårt så gleder vi oss over mange hjemmekamper og det er naturlig nok knyttet mest spenning til den nevnte storkampen Molde – Odd. Vi håper på mål begge veier og ser til angriperne Børven (8,4 mill.) og Ohi 9,6 mill.).
Vi ser også frem til kampen i andre enden av tabellen mellom Strømsgodset og Sarpsborg. Moses Mawa (6,1 mill.) har vært meget positiv i sine første kamper for drammenserne og må ta opp hansken etter at spissmakker Mos vandret østover til kampens motstander.

Runden er i gang på lørdag klokken 18 med frist klokken 17:00!

Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019