TIPS-Laget runde 16

03/08/2019

Etter en kort sommerpause er endelig Eliteserien og Eliteserien Fantasy tilbake

TIPS-Laget endte opp med 56 poeng i runde 15 der den gjennomsnittlige poengfangsten var 48 poeng. 

Laget bar preg av at Stabæk hadde to kamper i runden og kaptein var Boli. Han endte opp med en scoring og en målgivende, men bommet også på et straffespark som gjorde at han ikke fikk full uttelling. Allikevel må det sies at det var riktig å gi han kapteinsbindet. Daniel Braaten ser ut til å være en favoritt hos Janne Jönsson og fikk med seg en målgivende og spilte to ganger 90 minutter. Ellers så leverte Magnus Wolff Eikrem med ett mål og tre bonuspoeng. Rundens skuffelse var utvilsomt våre spillere fra Odd, Ruud og Børven fikk henholdsvis ett og to poeng.

Før en setter laget for runde 16 kan det være lurt å se fremover mot runde 17. Der har hele fire lag to kamper. Det er Bodø/Glimt, Kristiansund, Vålerenga og Viking. I tillegg er det verdt å få med seg hva som skjer på overgangsmarkedet før en sprenger banken for en usikker spiller. Vålerenga har allerede tatt farvel med sin juvel Chidera Ejuke som har gått til Hereenveen i Nederland.  

VI velger derfor å spare et bytte slik at vi har to gratisbytter til runde 17. I runde 16 gir vi kapteinsbindedet til Eliteseriens toppskårer Torgeir Børven. Odd skuffet stort med å tape 2-0 mot Mjøndalen i runde 15 men vi gir Børven tilliten hjemme mot Lillestrøm. 
Vito Wormgoors situasjon i Brann er usikker og han plasseres på benken i denne runden, der får han selskap av Braaten, Sell og McDermot. 

Molde spiller i likheten med Brann, Rosenborg og Haugesund kamper i midtuka, men vi forventer at Moldenserne er i form mot Viking på bortebane. Eikrem, Ohi og Haraldseid har alle poengmuligheter mot et Viking-lag som slapp inn fem mål mot Rosenborg i forrige runde. 
Håkon Evjen får fornyet tillit mot Strømsgodset som virkelig sliter om dagen. Evjen var uheldig som ikke fikk med seg målpong i runde 15 da Glimt vant hele 5-1 mot Ranheim.

Denne runden blir spennende å følge med på etter at spillerne har hatt en kort sommerpause. Særlig er det interessant å se hvordan lagene med to kamper i runde 17 setter opp laget for denne runden. Vil Finne fortsatt spille på topp? Fortsetter Rosenborg den gode formen? Og Er Vito Wormgoor fortsatt i Brann? Disse spørsmålene håper vi å få svar på. 

Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019