Tips-laget Rollon starter høstjakta

15/08/2019

Høstens batalje starter i Ivar Aasen-land i kveld.

Etter 7 uker på stranda for å lade batteriene siden sist serierunde, er Tips-laget Rollon klar for nye strandhugg i 4. divisjon Sunnmøre. I høst taes det ingen fanger, og det starter i tykkeste Ivar Aasen-land i kveld.

Vårsesongen gav ikke bare festmåltider for den sunnmørske vikinghøvdingen Rollo sine fotballspillende etterkommere. Lenge var det smalehans før to orgier avsluttet vårsesongen med brakseire mot Emblem og Blindheim. Rollon var ikke klar for fotballferie med 11 mål på to kamper.

Det positive er at Tips-laget Rollon mellomlandet på en anstendig 5. plass, med godt skuddhold inn på pallen i 4. divisjon. Der Bergsøy og Volda kjører i front, og det er trolig en duo som får kjempe om kretsmesterskapet og opprykksplayoff i fred for de andre. Sommeren har gitt ytterlige en god nyhet for alle som er glad i Rollon. Spissen Kenneth Diallo er endelig tilbake for fullt, og kjempa så meget bra ut i en treningskamp mot Giske forleden. Der scoret 29-åringen også et mål, og ikke bli rystet om her smeller det tett og ofte fra Diallo utover høsten.

Stor favoritt
Sommeren er alltid en tid der mange yngre spillere flytter fra Sunnmøre for å studere. Andre kommer motsatt vei, og blir snappet opp av klubber i spillernød. I Rollon har kun Børge Drevik og Sander Jakobsen pakket bagen og reist sin vei. Det er langt verre andre steder.

For eksempel i Ørsta, der halve førsterekka har reist fra Ivar Aasen-land. Du vet han som skildres som nynorsken sin far.

Opp gjennom tidene har det nok vært mange som har blitt beskyldt for å være faren til både den ene og den andre i bygdelandskapet Ørsta og Volda, der det har vært danset både intenst og hardt på låven opp gjennom tidene.

Helt sikkert er det at Ørsta vil være veldig svekket når høstsesongen banker på døra. Toppscorer Knut Erik Myklebust har blitt proff i 3. divisjon på Island, og i tillegg er ytterligere 5 spillere forsvunnet. Dermed kan ikke Rollon unngå å bli stor favoritt til å samle sammen alle tre poengene i kveld. 1,37 ansees som ren rente på innskuddet hos Coolbet for de som kjører safe. De med litt større sult på å ta kalkulerte sjanser kan teste ut handicapet på -2 til 2,70 hos Coolbet.

Spillselskapet Coolbet har forøvrig odds på alt av breddefotball i Trøndelag og Indre Østland de to neste ukene i anledning kretsmesterskapet i gratistipping. Der kan du vinne tur til England for 2 uten å betale ei krone i innskudd. Du trenger kun spillekonto.

Ellers kan noen av spesial-spillene på Rollon til kveldens kamp være veldig spennende. For eksempel er et spill på Kenneth Diallo som målscorer spennende.

Flere store favoritter
Serierunde 12 har flere store favoritter.

Bergsøy har vært på sin vanlige treningsleir i England, og opprykksfavoritten kommer godt trimmet inn til bortekampen mot et medium ribbet Hareid. Der har flere av ungguttene reist på skole, og 1,30 på borteseier er trolig samme sikre investeringen som Rollon-spillet. Her er også handicap en mulighet til 2,40.

Volda er 1,25-favoritt hjemme mot Emblem, og det forsvarer trolig styrkeforholdet på lagene inn i høstsesongen. Gjestene har også mistet sine i sommer. Ellers skal Larsnes/Gursken ha en god sjanse til seier mot Norborg/Brattvåg2, som trolig ikke får med spillere fra A-stallen til Brattvåg denne omgangen. Hødd2-Valder og Blindheim-SIF/Hessa er resten av runden, og samtidig de to mest åpne kampene.

 

 


Tips

Bookietest2019