Tidenes beste odds på Hedmarks-derbyet

16/05/2019

Spilltilbyderen Coolbet feirer bursdag med stor stil og har nå også 100% tilbakebetalingsprosent på Hedmarks-derbyet i Obosligaen.

- Verdens beste odds rett og slett. Dette har, meg bekjent, aldri vært gjort i Obos-ligaen før, sier talsmann Mikael Mellqvist.Coolbet er kåret til Norges beste bookmaker og fyller 3 år på fotballens festdag, 16. mai. Det betyr 100% på alle kamper i Eliteserien samt duellen HamKam-Kongsvinger.
- Dette er to klassiske lag som fortjener all oppmerksomhet. En kjempespennende duell. Rett og slett en klassiker som vi kommer følge tett, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Så hva betyr 100% i tilbakebetalingsprosent.
- Kort forklart er det at vi ikke har noen som helst margin på kampen. Hadde det vært helt like forutsetninger ville oddsen da blitt 3 på H, 3 på U og 3 på B. Når du sjekker sammenligningssider så ser du nå at vi har best odds på H, U og B. Vi rett og slett knuser konkurrentene, sier Mikael Mellqvist.

Foruten 100% odds på en rekke norske kamper, så har Coolbet.com masse annet bursdagssnacks på sin side i dag. Absolutt verdt å ta en titt.

 


Tips

Bookietest2019