Signerer kontrakt med to unggutter

15/12/2018

Arendal ønsker å satse på både Stian Debess og Markus Håbestad. Nå har de to ungguttene signert kontrakt med klubben.

Det var en glad Debess som fredag signerte kontrakt med Arendal. 19-åringen sier til Arendals hjemmeside at han ønsker å utvikle seg både som spiller og person.

- Jeg skal fortsette å jobbe hardt på hver eneste trening, og jeg har også fått klare arbeidsoppgaver av Steinar som bidrar til at jeg er mer bevisst på hva jeg må forbedre i mitt eget spill. De siste ukene har jeg trent fast med resten av A-stallen, og selv om det har vært fysisk beinhardt, så har det også vært veldig moro og inspirerende. De etablerte spillerne har også tatt veldig godt imot meg, og jeg føler at de har tro på meg. Det har vært viktig for meg, sier  Debess.

Håbestad er den andre spilleren som har signert kontrakt med klubben, og også han er 19 år. Unggutten signerte en kontrakt på et halvt år i sommer og er nå enig med klubben om en ny kontrakt. 

- Det var veldig bra for meg å komme tilbake til Arendal, etter at jeg hadde slitt en periode i Start. Skader og andre forhold gjorde at jeg ikke fant tilbake til formen, men den perioden jeg har hatt i Arendal har fått ting tilbake på rett spor, sier 19-åringen.


Christian Aarstad

 

Bookietest2019