Paul Ince: –Solskjær? Det må være en fleip, det er fullstendig galskap.

19/12/2018

Delte meninger om ansettelsen av Solskjær, men de fleste er mer positive enn tidligere United-spiller Paul Ince.

Eksperter, tidligere storspillere og forståsegpåere er delte i meningen om ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager i Manchester United. 

Tidligere United-profil Paul Ince mener klubben gjør rett i å hente inn en tidligere spiller, men mener profiler som Mark Hughes eller Steve Bruce burde blitt foretrukket. 
¬–Selv ville jeg uten tenketid ansatt Steve Bruce. Han er ledig på markedet, har lang fartstid i klubben, og er engelsk. Han er erfaren, ville ganske sikkert stabilisert klubben, og ville også hatt gode muligheter til å sikre seg den permanente jobben. Forslaget om Ole Gunnar Solskjær får meg bare til å le. Det må være en fleip, det er fullstendig galskap, sa Ince til engelsk presse tirsdag

Southampton-legende Matt Le Tissier har langt større tro på suksess for den nye Manchester United-manageren.
–Det er en spennende ansettelse. Klubben virker å ville gå tilbake til hvordan det engang var, og Solskjær er Sir Alex-linken de har etterlyst. Ole Gunnar er en stor del av United-historien og hans meritter som målscorer er formidable, roser tidligere storscorer Le Tissier til Sky Sports onsdag. 

Også den anerkjente fotballjournalisten Mark Ogden hadde tro på suksess for Solskjær, da han tirsdag var av de første til å lansere nordmannen som aktuell for jobben


Kim Marki

Bookietest2019