Ni av ti norske favoritter vant søndag:

22/07/2019

Hvor ville du fått best betalt?

Oddssammenligningssiden Maxgevinst.com har en ny funksjon der man kan sjekke oddsen tilbake i tid. I går vant ni av ti favoritter i de to øverste divisjonene i Norge.

Vi bestemte oss for å sjekke.Hvor ville du fått best betalt med riktig resultat? Vi testet med 200 kroners innsats og forskjellene blir fort enorme på multikuponger.
Det er denne tabellen et klar eksempel på:

Coolbet knuser resten av feltet hos Maxgevinst - bare se her:

* Gevinsten ville vært 17000 større hos Coolbet enn NordicBet.
* Gevinsten ville vært 19000 større hos Coolbet enn Betsson.
* Gevinsten ville vært 20000 større hos Coolbet enn Betsafe.
* Gevinsten ville vært 30000 større hos Coolbet enn Guts.
* Gevinsten ville vært 43000 større hos Coolbet enn hos Unibet.
* Gevinsten ville vært 80000 større hos Coolbet enn hos Norsk Tipping, som er i bunnen av listen.

Oddsgutta hos norskeide Coolbet er ikke overrasket.
- Vi bruker jo slike verktøy selv, så vi ser det hver eneste dag. Dette er bare fra en helg, om du satser 200 kroner hver helg - så blir det vanvittig mye penger i løpet av ett år i forskjell på gevinst, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com og legger til:
- #sjekkoddsen som vi sier. Det vil alltid lønne seg å spille der du får best betingelser. Vi klager til våre oddssettere hver gang vi ser noen ha odds i nærheten av våre. Vi skal være best.

- Hvordan går det så med Coolbet med en slik oddssatsing?
- Vi har en utrolig lojal kundebase og aldri tidligere hatt flere aktive kunder i Norge enn nå. Nordmenn blir bare mer og mer prisbevisste og vi har ikke brukt ei krone på dyre ambassadører eller TV-reklame. Alt fokus er på produktet/oddstilbudet til kundene, men dager som i går gir blodrøde tall.

Det er hyggelig at mange kunder fikk en flott start på fellesferien og de feirer sikkert ganske bra i dag, sier Mikael Mellqvist og viser til en av mange vinnerkuponger under.

 


Tips

Bookietest2019