Ingebretsen blir Godset trener

30/07/2018

Den populære treneren Bjørn Petter Ingebretsen har blitt ansatt som permanent Godset-trener.

- Jeg føler meg i toppform og jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg får denne muligheten igjen i klubben jeg er så glad i. Jeg har noe uoppgjort her i Godset etter det som skjedde sist, sier Bjørn Petter Ingebretsen til klubbens hjemmesider.

Ingebretsen har som kjent vært trener i drammensklubben tidligere. Han tok Strømsgodset til sølv i 2015, men måtte gi seg i 2016 på grunn av helsemessige årsaker. «BP» har hele tiden vært knyttet til klubben i ulike roller, og er en svært populær figur på Marienlyst. Etter at Tor Ole Skullerud ga seg som trener tidligere i vår, har Ingebretsen vært ansatt som midlertidig trener. Nå har avtalen blitt gjort permanent, og «BP» har skrevet under på en kontrakt som gjelder ut 2020-sesongen.

- Vi er strålende fornøyd med å få på plass denne avtalen. BP har hele tiden vært klubbens førstevalg og vi har ikke diskutert andre løsninger eller andre navn. Vi går inn i en spennende framtid g BP er den beste treneren til å lede Strømsgodset i tråd med vår strategiske plan, sier sportssjef i klubben, Jostein Flo, til klubbens hjemmesider.

Strømsgodset ligger for øyeblikket på 11. plass i Eliteserien.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019