Godset-back klar for Sandefjord

28/07/2018

Strømsgodsets venstreback, Stian Ringstad, skal spille for Sandefjord Fotball resten av sesongen.

Stian Ringstad skal tilbringe resten av årets sesong i Sandefjord. De nedrykksdømte vestfoldingene ligger på en akterutseilt jumboplass i Eliteserien, og fornyet kontrakt virker omtrent umulig. Sandefjord var dessuten i beit for en venstreback, etter at Joahcim Olsen Solberg dro tilbake til Mjøndalen i forrige uke. Nå er løsningen på plass, om enn på kort sikt. Sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, er godt fornøyd med å sende 26-åringen avgårde til Komplett Arena.

- Stian trenger å spille mer regelmessig Eliteserien-fotball enn han har gjort hos oss. Derfor er dette lånet bra for hans videre utvikling. Det er tøff kamp om venstrebackplassen i Godset, og Stian har spilt mindre enn han selv har ønsket. Likevel har han stått på og vært tålmodig. En super gutt som vi unner alt godt. Vi ønsker Stian lykke til i Sandefjord, sier Jostein Flo til klubbens hjemmesider.

Ringstad er ikke Sandefjords eneste forsterkning i dette overgangsvinduet. Fra før har trener Marti Cifuentes hentet William Kurtovic tilbake fra låneoppholdet i Ull/Kisa, samt den andorranske landslagsspilleren Marc Vales Gonzalez.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019