Fem lokale Godset-spillere i seiersrusen

29/05/2018

Strømsgodset vant 2-0 over Sandefjord. I den kampen var det flere lokale spillere som har jobbet hardt for å spille i Strømsgodset-drakten.

Christopher Lindquist, Lars Sætra, Herman Stengel, Amahl Pellegrino og Tokmac Nguen var alle på banen da Strømsgodset slo Sandefjord søndag. Disse er alle fra lokalområdet rundt Drammen.

- Flere av disse gutta har dessuten jobbet knallhardt for å komme dit de er i dag. De har tatt omveier via utlån og andre klubber, men nå er det der de hører hjemme. Det ligger stor vilje bak disse prestasjonene, sier sportssjef Jostein Flo til Strømsgodsets hjemmeside.

Klubben har en strategi om å ha mest mulig lokale spillere i klubben. Flere av disse ble hentet inn før sesongen. Stengel, Sætra og Pellegrino er alle nye, mens det er forlenget med Lindquist etter låneoppholdet fra Florø. 

- Vi ønsker å realisere drømmer i Strømsgodset og søndag realiserte vi drømmen til to lokale gutter som har jobbet knallhardt for dette. En stor opplevelse, ikke minst fordi det skjer i en vanskelig setting for klubben, sier sportssjefen.

 

 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18