Eliteserien: Helgens tips

13/07/2019

Våre vurderinger av 15. runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 1. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Rosenborg – Viking   H         1,50

Haugesund - Tromsø (o/u 2.5)           Over    1,91

Mjøndalen – Odd       U         3,60

Lillestrøm – Strømsgodset     B         3,65

Stabæk - Sarpsborg 08           B         2,35

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt denne helgen:

Bodø/Glimt – Ranheim
Lørdag 13. juli kl. 21:00 | Eurosport Norge
Aspmyra Stadion – Dommer: Tommy Skjerven (Kaupanger IL)

BODØ/GLIMT SKADER: Vegard Leikvoll Moberg (ankel), Victor Boniface (korsbånd)

RANHEIM SKADER: Stiller trolig skadefritt.

Bodø/Glimt gikk på sesongens styggeste smell i hovedstaden, og akter å reise seg under midnattssolen lørdag kveld. For med et høyst uvanlig tidspunkt for avspark på Aspmyra lørdag kveld, har Bodø/Glimt den perfekte rammen til å revansjere seg for forrige helgs ydmykende nederlag mot Vålerenga. Lørdagens hjemmekamp mot Ranheim sparkes nemlig i gang klokken 21, og dermed vil lagene entre Aspmyra i spektakulære forhold under midnattssolen, som vil gi en helt spesiell ramme rundt kampen.

Det håper serietreer Bodø/Glimt naturligvis å ta fullt utbytte av, da man ønsker å legge forrige helg i glemmeboka fortest mulig. Bodøværingene ble sendt hjem til Nordland som slakt etter å ha tapt hele 6-0 mot Vålerenga på Intility. Spillemessig var Glimt egentlig på høyde med hovedstadslaget, men VIF var utrolig effektive i kontringsspillet sitt, mens gultrøyene ikke fikk uttelling på noe som helst. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper, noe Kjetil Knutsens mannskap, tross alt har gjort ganske mye denne sesongen.

Åtte seiere er det nemlig bare Molde og Odd som kan matche, og det er lett å glemme at Glimt stod med tre triumfer på rappen før braksmellen mot VIF. Nå får gultrøyene besøk av Ranheim, som gikk på et forsmedelig hjemmetap mot byrival Rosenborg sist. Svein Maalens mannskap hang godt med de regjerende seriemesterne hele veien, og lå an til å få med seg ett poeng, før Alexander Søderlund sørget for 2-3 i det 88. minutt.

Ranheim har tatt kun to poeng på sine fire siste kamper, og forrige seier kom mot bunnlaget Strømsgodset. Forrige sesongs møte mellom Bodø/Glimt og Ranheim på Aspmyra, endte i en solid 4-0-seier til hjemmelaget, som for øvrig var stjerneskuddet Håkon Evjen sitt store gjennombrudd.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Bodø/Glimt – Ranheim          B         6,00


Tipsfotball

 

Bookietest2019