Eliteserien: Helgens tips

29/09/2018

Våre vurderinger av den 24. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 24. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Sandefjord Fotball – Odd      H         3,00

Haugesund - Bodø/Glimt       B         3,65

Ranheim - Kristiansund BK  H         2,20

Lillestrøm - Stabæk (0-1)       H         3,55    

Sarpsborg 08 – Strømsgodset B         3,45

Tromsø – Brann         H         2,75

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Vålerenga – Start

Vålerenga med to 2-3-tap på rad etter en god periode. Mohammed Abu ble klar mot Odd. Onsdag var Ivan Näsberg tilbake i cupkampen borte mot Rosenborg, men det endte med 0-2-tap. 6-1-seier i det omvendte møtet 14. april, 4-1-1 på de seks siste tilsvarende oppgjørene. Start med to seirer på rad i ligaen og det er nå kun målforskjellen som skiller opp til sikker plass. Ny seier mot Bodø/Glimt i cupen onsdag. Avgjørelsen kom et knapt kvarter før slutt. Vi spiller minst tomålsseier til vertene. For de noe mer forsiktige står vanlig H til 1,57 i odds.

Molde – Rosenborg

Molde med to ligaseirer på rad og holder 2. plassen to poeng foran Haugesund. To tidlige scoringer ble avgjørende borte mot Strømsgodset søndag. 0-4-smell i det omvendte møtet 8. april, tap i de to siste tilsvarende oppgjørene. Rosenborg kom under hjemme mot Sarpsborg 08 søndag, men slo tilbake med tre mål i 2. omgangen. 9-1-0 på de ti siste ligakampene. Onsdag fortsatte oppturen med 2-0-seier hjemme mot Vålerenga i kvartfinalen i cupen. Molde blir favoritter foran hjemmefansen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Vålerenga - Start (0-1)           H         2,48    

Molde – Rosenborg    H         2,40


Tipsfotball

 

Bookietest2019