Eliteserien helgens tips

22/09/2018

Våre vurderinger av den 23. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 23. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Mr Green

Odd – Vålerenga        B         3,00

Stabæk - Ranheim (0-1)         H         3,05    

Strømsgodset – Molde           H         2,45

Kristiansund BK – Haugesund          B         2,65    

Rosenborg - Sarpsborg 08     H         1,40

Lillestrøm – Tromsø   H         1,90

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Brann - Sandefjord Fotball

Brann med knallsterk 3-1-seier i toppkampen borte mot Haugesund lørdag. Daouda Bamba fikk sin første kamp fra start og scoret. Ruben Kristiansen og Ludcinio Marengo manglet. Det skiller fortsatt to poeng opp til tabelleder Rosenborg. Her er det duket for jubileumskamp som markerer 110 årsjubileum. 1-0-seier i det omvendte møtet 29. april. Tabelljumbo Sandefjord med ny poengdeling hjemme mot Bodø/Glimt søndag i en kamp preget av voldsomt regnvær. 5,00 i U-odds frister klart mest selv om Brann naturligvis er klare favoritter.

Bodø/Glimt - Start

Syv poeng ned til streken for Bodø/Glimt som står med 4-6-1 på de elleve siste ligakampene. 1-1 borte mot Sandefjord søndag i en kamp preget av store vannmasser. 0-1-tap i det omvendte møtet 21. mai, fem strake hjemmeseirer i tilsvarende oppgjør. Start har målforskjellen opp til sikker plass. Viktig 3-0-seier i bunnoppgjøret mot Lillestrøm søndag. Der scoret Adeleke Akinyemi sitt første mål for klubben. Espen Børufsen manglet igjen. Vi spiller handikap-Hen til 2,55 i odds. For de mer forsiktige kan også vanlig H til 1,55 i odds vurderes.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Brann - Sandefjord Fotball    U         5,00

Bodø/Glimt - Start (0-1)         H         2,55


Tipsfotball

 

Bookietest2019