Eliteserien: Helgens tips

14/09/2018

Våre vurderinger av den 22. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 22. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Haugesund – Brann    U         3,30

Sandefjord Fotball - Bodø/Glimt (1-0)          B         4,40

Tromsø - Stabæk (0-1)           H         3,15

Sarpsborg 08 – Odd   U         3,50

Start – Lillestrøm        B         2,85

Vålerenga – Rosenborg          H         3,05

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Ranheim - Strømsgodset

Ranheim har imponert stort, men står nå med 1-2-3 på de seks siste kampene. Jakob Tromsdal, Kim Riksvold og Magnus Blakstad mangler, men en rekke spillere har blitt klare i løpet av landslagspausen. 0-3-tap og 0-2-tap borte mot dagens motstander i cup og serie tidligere denne sesongen. Strømsgodset med to tap før serieoppholdet og det skiller nå kun tre poeng ned til nedrykkskvalifisering. Klubbløse Martin Rønning Ovenstad er nå hentet inn. Vi spiller borteseier med minst to måls margin til 4,35 i odds, men også vanlig B til 2,35 er et godt alternativ.

 

Molde - Kristiansund BK

Lokaloppgjør i Eliteserien. Molde holder 4. plassen á poeng med Ranheim. Fire poeng skiller opp til Haugesund og sølvet. Vertene virket endelig å ha funnet formen med 4-1-0 på fem ligakamper, men slapp så inn seks mål i tapene for Stabæk og Ranheim. 1-1 borte mot Odd i siste kamp før landslagspausen. Der ledet laget til 2. omgangen var halvspilt. 0-1-tap i det omvendte møtet 9. juni, 1-0-seier i en treningskamp 14. februar. 2-1-1 på de fire siste tilsvarende oppgjørene som alle har vært avgjort med maks ett måls margin. Kristiansund ligger rett under midten av tabellen og med ni poeng ned til kvalikplassen bør man få en sesongavslutning uten altfor mye nerver. Etter to klare tap slo gjestene tilbake med 2-1-seier mot Sarpsborg 08 i siste bortekamp. Sen utligning hjemme mot Start sist. Vi går for høyere odds med handikapvarianten. For de mer forsiktige står H-en til 1,36 i odds.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Ranheim - Strømsgodset (1-0)           B         4,35

Molde - Kristiansund BK (0-1)          H         1,94


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18