Eliteserien: Helgens tips

07/07/2018

Våre vurderinger av den 16. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 16. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Rosenborg – Tromsø  H         1,44

Haugesund - Sandefjord Fotball (begge scorer)        Ja         1,91

Start - Stabæk (pause)            B         3,20

Bodø/Glimt - Brann (pause)   H         3,35

Strømsgodset - Kristiansund BK       U         4,20

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter denne helgen:

Sarpsborg 08 – Ranheim

Etter å ha gått fra ledelse til tap i to kamper på rad kom Sarpsborg 08 tilbake til ett poeng borte mot Kristiansund søndag. Der hadde lagene en omgang hver. Sulayman Bojang er hentet fra Skeid, men blir der ut sesongen. 1-2-tap i det omvendte møtet 10. juni. Ranheim fortsetter å imponere. Eirik Valla Dønnem med sitt første mål for klubben i 2-0-seieren mot Start søndag. Borte hadde gjestene en strålende rekke før det nå har blitt to stortap på rad. Vi spiller Sarpsborg 08 med handikap til 2,75 i odds, men vanlig H til 1,68 kan også vurderes.

Odd – Lillestrøm

Ett poeng på de fem siste for Odd som leverte en god forestilling borte mot Tromsø søndag selv om det ble nytt tap. Viljar Myhra reiser til Strømsgodset etter sesongen. 0-0 i det omvendte møtet 10. juni, 5-0-5 på de ti siste tilsvarende oppgjørene. Seks på rad uten seier for Lillestrøm. Arne Erlandsen var ferdig forrige uke, Arild Sundgot ledet laget til 1-1 hjemme mot Strømsgodset mandag etter utligning i 97. minutt. Jakten på ny fast hovedtrener fortsetter. Vi spiller minst tomålsseier til Odd til 3,70 i odds. Vanlig H til 2,00 i odds samt hjemmeledelse ved pause til 2,55 i odds kan også vurderes.

Molde – Vålerenga

Molde ble første lag som slo Brann i ligaen denne sesongen med strålende 4-0-seier søndag. Erling Braut Håland scoret alle fire målene i løpet av de første 20 drøye minuttene. Pawel Cibicki ankommer på lån fra Leeds etter denne kampen. 0-0 i det omvendte møtet 22. april, 6-1-0 på de syv siste tilsvarende oppgjørene. Vålerenga ledet til seks minutter gjensto hjemme mot Bodø/Glimt. Der var Felipe Carvalho tilbake, her er Abdisalam Ibrahim klar igjen. Vi spiller Molde med handikap til 2,75 i odds. Vanlig H til 1,70 kan også vurderes.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Sarpsborg 08 - Ranheim (0-1)           H         2,75

Odd - Lillestrøm (0-1)            H         3,70

Molde - Vålerenga (0-1)        H         2,75


Tipsfotball

 

Bookietest2019