Eliteserien: Helgens tips

09/06/2018

Våre vurderinger av den 13. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 13. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Unibet          

Ranheim - Sarpsborg 08 (1-0)           B         4,70

Sandefjord Fotball - Haugesund (1-0)           B         3,30

Stabæk - Bodø/Glimt B         3,20

Tromsø - Rosenborg (pause)  H         4,10

 

Så går vi over til våre fire utvalgte objekter denne helgen:

Kristiansund BK - Molde

Eliteserien starter opp igjen etter landslagspausen og vi åpner med et skikkelig nabooppgjør. Kristiansund med to seirer på rad før oppholdet. Alle scoringene borte mot Odd kom i løpet av det siste drøye kvarteret. 0-1-tap for dagens motstander i en treningskamp 14. februar, jevnt i alle tre møtene i fjor. Molde ligger nede på en skuffende 7. plass. To mål etter pause avgjorde hjemme mot Start. Borte kom eneste seier mot Haugesund i midten av mars.  Vi satser på hjemmeledelse ved pause.

Start - Strømsgodset

1-1-9 på de elleve siste for Start som ligger på direkte nedrykksplass. Nå er Kjetil Rekdal på plass som ny trener. Håkon Opdal er på vei tilbake fra skade, men trenger fortsatt et par uker. 0-1-3 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Strømsgodset har skuffet og ligger nede på en skuffende 12. plass. Onsdag valgte trener Tor Ole Skullerud å si takk for seg. Etter 0-1-5 på seks ligakamper ble det 2-0-seier hjemme mot tabelljumbo og formløse Sandefjord sist. Vi satser på minst to målsseier til gjestene. Vanlig B til 1,88 i odds er også aktuelt.

Lillestrøm - Odd

Lillestrøm har trøblet i ligaen og ligger på første plass over streken. I prestisjeoppgjøret borte mot Vålerenga røk laget fem minutter på overtid. Solid opptur i cupen med 4-1-seier mot tabelleder Brann etter en strålende 2. omgang. Tap i de to siste tilsvarende oppgjørene. Odd med tre tap på de fire siste ligakampene og ligger på nedre tabellhalvdel. Dramatisk borte mot Rosenborg i cupen 30. mai, men det endte til slutt med tap etter straffesparkkonkurranse. Også i denne kampen forsøker vi handikapvarianten.

Brann - Vålerenga

Tabelleder Brann med en kjempestart og 9-3-0 på de tolv første ligakampene. I cupen sist gikk det imidlertid galt med 1-4-tap for Lillestrøm. Der manglet mange faste og det ble forsøkt en 3-5-2-formasjon. 2-1-2 på de fem siste tilsvarende oppgjørene. Vålerenga med tre seirer på de fire siste etter 1-0 i prestisjeoppgjøret med Lillestrøm sist. Der avgjorde Bård Finne fem minutter på overtid. Ustabile 3-1-2 på de seks første bortekampene i ligaen i år. Både Brann-seier med minst to måls margin og vanlig hjemmeseier til 1,70 i odds er høyaktuelle spill her.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Kristiansund BK - Molde (pause)      H         3,30

Start - Strømsgodset (1-0)      B         3,25

Lillestrøm - Odd (0-1)           H         3,65

Brann - Vålerenga (0-1)         H         2,88


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18