Børven klar for Rosenborg

17/06/2020

Rosenborg har sikret seg fjorårets toppscorer i Eliteserien.

Torgeir Børven hadde en kanonsesong i 2019 og ble både Odds og Eliteseriens toppscorer med 21 fulltreffere. Til sammenligning endte Rosenborgs toppscorer, Alexander Søderlund, opp med åtte mål. Det har versert kraftige rykter om en overgang for spissen fra Øystese, og i dag, onsdag, ble overgangen en realitet. Torgeir Børven blir Rosenborg-spiller fra 1. august, og avtalen med trønderne strekker seg over 2,5 år.

- Jeg er veldig glad for å ha skrevet under for Rosenborg. Jeg fikk en god feeling med en gang Rosenborg kom på banen, og da var det egentlig ingen tvil. Rosenborg er Norges største klubb, og jeg kommer til Trondheim for å oppleve seriegull, cupgull og europacupspill, sier Børven ubeskjedent til sin nye klubbs hjemmesider.

Spissen scoret for øvrig Odds eneste mål i gårsdagens 1-2-tap hjemme mot nyopprykkede Sandefjord. Alt om alle kamper i de store europeiske ligaene, og naturligvis full dekning av den norske serien, finner du i Tipsbladet. Vårt nye magasin har fått svært gode tilbakemeldinger, og det er enklere enn noen gang før å bli abonnent. SMS med kodeord TIPS til 27222 er alt som skal til for å skaffe seg månedsabo for 280.- (elektronisk utgave er inkludert i prisen). 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019