- Vil tilby Hazard ny kontrakt

09/10/2018

Chelsea håper å kunne overtale sin talisman til å bli værende på Stamford Bridge, men Hazard vet ikke om han blir i London.

Eden Hazard har vært i fyr og flamme for Chelsea så langt denne sesongen, og flere og flere har tatt til orde for at den strålende belgieren er verdens beste spiller for øyeblikket. Storspillet har vært med på å gi the Blues en ubeseiret start på sesongen, og Hazard har vært en nøkkelfigur for Maurizio Sarri, som har fått sin spillefilosofi til å sitte på nærmest rekordtid.

Eden Hazard har under to år igjen av sin kontrakt på Stamford Bridge, og Real Madrid lurer stadig i buskene. Den spanske hovedstadsklubben har ikke lagt skjul på at de ønsker seg Hazard til Santiago Bernabeu, og Hazard har samtidig innrømmet det vil være vanskelig å takke nei til et tilbud fra Madrid. Chelsea ønsker selvsagt ikke å miste sin kronjuvel, og ifølge Sky Sports, jobber the Blues med et kontraktstilbud til Hazard. Han har allerede scoret åtte mål for Chelsea denne sesongen, og da er det ikke rart londonerne er desperate etter en forlengelse.

- Av og til så våkner jeg om morgenen at jeg vil dra, mens jeg andre ganger tenker at jeg vil bli. Det er en vanskelig avgjørelse, det er fremtiden min det handler om. Jeg er 27 år, og blir 28 i januar. Jeg ønsker det som er best for meg, men også klubben, for Chelsea har gitt meg alt. Jeg vil ikke si ja til en kontraktsforlengelse, for så å ikke signere. Vi får se, sa Hazard til pressen etter helgens 3-0-seier over Southampton.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18