- Vi kan slå alle

11/02/2019

Ole Gunnar Solskjær er i optimistisk lynne før gigantduellen med PSG.

Manchester United er i kanonform og står klare til å gi PSG ytterligere hodebry når de kommer til Old Trafford i morgen kveld. Franskmennene ankommer balløya med tunge skadefravær som Neymar, Edinson Cavani og Marco Verratti, og mye tyder på at fansen har en heseblesende aften foran seg på drømmenes teater.

For Ole Gunnar Solskjærs mannskap er virkelig i dytten om dagen, og bobler over av selvtillit før møtet med PSG. Nordmannen har som kjent vunnet ti av sine 11 kamper som midlertidig sjef for United, og mange tror at jobben på permanent basis er hans hvis han og United avanserer i Champions League på bekostning av de franske ligalederne. Solskjærs øyner i alle fall triumf.

- Vi er i stand til å slå hvem det skal være. Vi er utrolig selvsikre før kamper for øyeblikket, men man ikke se for langt fremover. Vi er nødt til å se på PSG og sørge for at vi tar oss forbi dem, og så ta neste utfordring som den kommer. Jeg tror ikke vi kunne vært bedre forberedt enn vi er for øyeblikket, sier en offensiv Solskjær på mandagens pressekonferanse.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019