Vant 7000 ganger pengene!

27/07/2020

Uke 30 er historie, og Liverpool skrev seg inn i historiebøkene etter første ligagull på 30 år. En annen som vi vil påstå også er historisk er en 48 år gammel mann fra Lommedalen.

Uke 30 er historie, og Liverpool skrev seg inn i historiebøkene etter første ligagull på 30 år. En annen som vi vil påstå også er historisk er en 48 år gammel mann fra Lommedalen. Han dro nemlig inn denne godbiten forrige uke:

- Det er noe av det sykeste jeg har sett oddsmessig, sier en overrasket og imponert Thomas Måleng, som er markedsansvarlig i Coolbet.

- En ting er å prikke syv kamper, men når alle er uavgjort så skal det ufattelig mye til. Uavgjort gir også gode odds, og her trenger man ikke høye innsatsen for å vinne et par månedslønninger, fortsetter Måleng.

 
De to neste kupongene som var blant de beste i uke 30 er mer av den "normale" sorten, selv om også disse innehar høy odds.

- Her har vi en 25-åring fra Jessheim samt en kar i 30-årene fra Egersund som har fått inn hver sin 80+ oddser. Det er bare å la seg imponere, avslutter Thomas Måleng.
 
Søndagens fasit i Eliteserien
- Maxgevinst viser nok en gang hvor viktig #sjekkoddsen er. Spill alltid der du får best odds på de kampene du vil spille på, avrunder Coolbet-mannen.

Tipsfotball

 

Bookietest2019