Undertegner ny kontrakt

03/01/2019

William Kurtovic har skrevet under en ny toårskontrakt med Sandefjord. 22-åringen mener at Sandefjord hører hjemme i Eliteserien.

- Nå er jeg selvfølgelig veldig glad for å ha signert ny kontrakt. Jeg gleder meg til å komme i gang med en ny sesong. OBOS-ligaen er en tøff liga og vi må kjempe hardt for å oppnå målet vårt om å ligge i toppen og kjempe om opprykk. Det er i Eliteserien vi hører hjemme, sier Kurtovic til Sandefjords hjemmeside. 

Daglig leder i Sandefjord, Espen Bugge Pettersen, mener at Kurtovic representerer en lokal profil som klubben ønsker å bygge videre på. Kurtovic debuterte for Sandefjord i 2014 og har siden den gang oppnådd 83 A-kamper.

- William er en god spiller, som har vist god fremgang forrige sesong og at han har kvaliteter som passer godt inn i vår spillestil. Han er teknisk god, kan spille i flere posisjoner og har god spillforståelse. Vi vil fortsette å utvikle oss sammen og det er alltid godt å ha med egenutviklede spillere med videre, sier hovedtrener Martí Cifuentes. 

Sandefjord rykker forrige sesong ned fra Eliteserien etter å ha endt på sisteplass. Dermed skal Sandefjord på ny spille i OBOS-ligaen.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18