UFC: Jack Hermansson øyner tittelen

28/09/2019

UFC setter sine føtter på dansk jord i kveld, og alles øyne vil være rettet mot Jack Hermansson i København.

Jack Hermansson har sakte, men sikkert, klatret oppover rankingen i UFCs mellomvekt-divisjon. Det var da han sensasjonelt slo veteranen Ronaldo Souza 27. april at Hermansson virkelig skaffet oppmerksomheten til UFCs mektige president, Dana White. Norsk-svensken ble belønnet med femteplass på rankingen og hovedkampen i UFCs stevne i København i kveld. Der skal han møte hardtslående Jared Cannonier, som er ranket som nummer ni.

Hermanssons kampplan vil garantert være å forsøke å få Cannonier ned på matten og avgjøre kampen derfra. Enhver stående bokseduell mellom de to vil være livsfarlig territorium for 31 år gamle Hermansson. Går han seirende ut i kveld, vil nok en tittelkamp være like om hjørnet.

- Jeg tror jeg kommer til å kjempe for tittelen i løpet av neste år. Det er i alle fall min visjon. Men, nå gleder jeg meg først og fremst til å kjempe i hovedkampen i et stevne så nære hjemme og ha alle i ryggen. Jeg gleder meg til å fortsette klatringen mot toppen, sier Hermansson i et intervju med UFC.

Hermansson er overveldende oddsfavoritt før kveldens oppgjør, og Coolbet gir fighteren fra Frontline 1,38 i odds på hjemmeseier. Cannonier står til 3,20 hos spilltilbyderen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019