Trenerskifte i Arendal

04/07/2018

Mattias Andersson virker å være ferdig som hovedtrener i Arendal. Dette skjer etter en rekke skuffende resultater.

Ting har ikke gått slik for forventet for Arendal denne sesongen. Mange trodde sørlendingene ville være med å kjempe om opprykk, men i stedet ligger Arendal helt nede på en 10. plass. Klubben er dermed kun tre poeng over nedrykksstreken.

Nå melder Arendal på sin hjemmeside at det er dialog rundt et trenerskifte i klubben. Andersson selv skal være innforstått med at det må en forandring til for å snu den negative trenden.

- Vi opplever dialogen med Mattias som konstruktiv og god. Derfor skal vi også bruke den tiden som er nødvendig for å finne frem til en løsning som både han og klubben er fornøyd med. Vi er åpne for en løsning som innebærer at han fortsatt vil være tilknyttet klubben. Samtidig har klubben konkludert med at vi ønsker en ny hovedtrener som kan bidra til å skape resultatmessig fremgang, sier sportslig leder Geir Fone.

Andersson kom til Arendal sommeren 2017. Svensken klarte aldri å forhindre nedrykk fra OBOS-ligaen og denne sesongen har det blitt en ny nedtur i PostNord-ligaen.


Christian Aarstad

 

Bookietest2019