Toon-dobbel

24/01/2020

Newcastle styrker seg

Newcastle hentet i dag sin andre nykommer for uken, da 23-årige Valentino Lazaro signerte på låneavtale gjeldende ut sesongen. Midtbanespilleren startet karrieren i Red Bull Salzburg, før han i 2017 ble solgt til Hertha Berlin. Etter 60 Bundesliga-kamper kom Inter på banen, men i Serie A har vingløperen bare fått en håndfull kamper.

Les også: Overgangsvinduet, én uke igjen

Spilletid vil han imidlertid ganske sikkert få nok av i skadeplagede Newcastle.
-Valentino er en kvalitetsspiller som vil styrke oss betydelig offensivt. Han kan brukes i flere posisjoner, men han er en typisk vingløper med formidabel innleggskvalitet, sier manager Steve Bruce til klubbens hjemmesider.

Lazaro ankommer bare dager etter at også tidligere Tottenham-spiller Nabil Bentaleb gjorde sin entre på St. James’ Park. Den 25-årige midtbanespilleren, som spilte for Spurs i perioden 2013 til 2017, er hentet på lån ut sesongen fra Schalke.

Newcastle er nede på 14.plass på Premier League-tabellen, men det er forbausende kort vei frem. Til Manchester United på 5.plass skiller fattige fire poeng. Newcastle fikk seg også en voldsom opptur i siste ligakamp, borte mot Everton som ledet 2-0 til det var spilt 93 minutter. Innbytter Florian Lejeune sjokkerte Goodison-publikummet med to scoringer på to overtidsminutter. 

 


Kim Marki

Bookietest2019