Stortalent signerer kontrakt med Kristiansund

12/09/2018

15-åringen kalles en moderne stoppertype og kommer fra NEAS Akademiet.

Max Normann Williamsen er 15-åringen som blir tatt inn i varmen av Kristiansund. Han har i ti år oppholdt seg i samarbeidsklubben Clausenengen før han kom til Kristiansund. Klubben og utviklingsleder Leo Totev har stor tro på Williamsen.

- «Dette er er sterkt signal fra klubben om at unge spillere fra Nordmøre med eksepsjonelle ferdigheter og et intenst ønske om å lykkes vil bli satset på. Jeg ønsker å gratulere Max og moderklubben CFK - representert av John Marius Dybvik her i dag. Max er et produkt som viser at det gjøres godt og målrettet arbeid i breddeklubbene. Nå gjelder det å fortsette utviklingen og stå på videre - en viktig og gøy dag!»

Williamsen har vært på samlinger med landslaget og sportslig leder, Kenneth A. Leren, mener han er et talent utenom det vanlige. Hovedtrener for G18, Anders Særvold, beskriver spillertypen Williamsen på denne måten:

- «Max er en moderne stoppertype som har gode ferdigheter med ball samtidig som han er svært dyktig til å forsvare eget mål. Han er en fryktløs spiller som aldri nøler og som har stor intensitet i spillet sitt. Hver eneste dag jobber han for å bli bedre og alt ligger til rette for at han skal ta store steg de neste årene i KBK.»


Christian Aarstad

 

Bookietest2019