Stolt og glad Lampard

04/07/2019

Fredag ble en dårlig skjult hemmelighet bekreftet, da Frank Lampard ble presentert som ny Chelsea-manager.

-Alle vet hvilken kjærlighet jeg har for denne klubben, og jeg er naturligvis svært stolt over å returnere til jobben som manager etter alt vi har opplevd sammen i min tid som aktiv. Nå legges imidlertid følelser til side, da jeg er her for å jobbe knallhardt for å sørge for at suksessen fortsetter. Jeg gleder med til å komme i gang, sa Lampard til engelske presse etter presentasjonen torsdag morgen. 


Lampard startet sin managerkarriere i Derby, der han forrige sesong ledet klubben til play off i The Championship. Da Maurizio Sarri tidlig varslet at han ville returnere til Italia ble så Lampard umiddelbart koblet til jobben på Stamford Bridge. Torsdag ble legenden utstyrt med treårskontrakt, og comebacket er dermed et faktum. 

Frank Lampard startet sin aktive karriere i West Ham, men det var under sine 13 år i Chelsea han skaffet seg ry som en av Englands beste midtbanespillere gjennom alle tider. Lamaprd er av de mestscorende spilleren i Premier League-historien, og 41-åringen kan se tilbake på flust med trofeer, både i Premier League, Champions League, Europa League, ligacupen og FA-cupen. 

 


Kim Marki

Bookietest2019