- Sterling og City enige om monsterkontrakt

01/11/2018

Raheem Sterling kan le hele veien til banken straks han har skrevet under på en ny og vesentlig forbedret avtale med Manchester City.

Det er Sky Sports som først meldte at Raheem Sterling muntlig skal ha blitt enige med klubben om en femårsavtale med de regjerende ligamesterne. Lynvingens nåværende kontrakt løper ut om bare 18 måneder, og en forlengelse med engelskmannen har vært en viktig prioritet for den sportslige ledelsen i City de siste månedene. Forhandlingene har intensivert den siste perioden, og det har båret frukter, i alle fall for Sterling.

Ifølge britiske medier skal den nye avtalen nemlig gi 23-åringen en ukelønn på rundt 300 000 pund, eller i overkant av tre millioner kroner. Sterling ankom Manchester City fra Liverpool i en overgang verdt 49 millioner pund i 2015. Forrige sesong fikk han sitt virkelig store gjennombrudd i City-trøya, da han scoret til sammen 23 mål i alle turneringer.

Det er ventet at Raheem Sterling vil skrive under på den nye avtalen i løpet av de nærmeste ukene, og vil dermed bli klubbens best betalte spiller


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019