- Sané må bli bedre

06/09/2018

Leroy Sané har hatt en sløv start på sesongen, og blir sågar kritisert av egne lagkamerater på det tyske landslaget.

Sesongstarten har på langt nær gått etter planen for Leroy Sané. Etter at 22-åringen noe overraskende ble vraket fra Tysklands VM-tropp, var lynvingen en av få City-stjerner som fikk en full pre season under beltet. Det var dermed ventet at Sané ville fyre på alle sylindre fra starten av, men har foreløpig til gode å starte for de regjerende ligamesterne denne sesongen, og ble vraket i forrige lørdags triumf over Newcastle.

Sané har imidlertid blitt kalt opp til Tysklands tropp til kampene mot Frankrike og Peru, men lagkamerat i Die Mannschaft, Toni Kroos, advarer 22-åringen om holdningene som har brakt ham den magre sesongstarten.

- Av og til gir Leroys kroppsspråk følelsen at det er det samme for ham om vi vinner eller taper. Han har alt som trengs for å bli en verdensklassespiller, men av og til må du fortelle ham at han må prestere bedre. Det som er krystallklart er at han kan bli et virkelig angrepsvåpen. Han var fantastisk for City forrige sesong, men for øyeblikket har Guardiola det samme problemet, han prøver å få det beste ut av ham, sier Real Madrid-stjernen.

Leroy Sané starter på benken i kveldens Nations League-oppgjør mot regjerende verdensmestere, Frankrike.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019