Ryktebørsen

08/12/2017

Siste nytt fra Engelsk fotball.

EDEN HAZARD

*EDEN HAZARD har vært av Premier Leagues ypperst spillere siden ankomst Chelsea i 2012, men nå kan oppholdet i England snart være over. Ryktene om Real Madrid har vært der lenge, men nå skal den belgiske ballvirtuosen har blitt direkte kontaktet av Real-trener Zinedine Zidane.

*STEVEN N’ZONZI ønsker seg bort fra Sevilla, og engelske klubber står i kø for å overta midtbanespilleren som tidligere har vært i Blackburn og Stoke. Sander Berge meldes å være øverst på ønskelista når Sevilla skal finne en erstatter, mens Everton og Liverpool nevnes som mulige nye arbeidsgivere for den franske 28-åringen.

*CHRIS HUGHTON og Brighton har imponert etter opprykket til Premier League, men laget fra badebyen scorer svært lite mål. Hughton håper å rette på problemet i løpet av januar, og Celtics Moussa Dembele nevnes stadig oftere som et alternativ. Den tidligere Fulham-spilleren står bokført med 21 scoringer fra 37.kamper i Celtic-drakt.

JONNY EVANS

*JONNY EVANS var ettertraktet i sommervinduet, og alt tyder på nye henvendelser til West Bromwich-ledelsen i januar. Manchester City var av klubbene som lå langflate etter den 29-årige midtstopperen i sommer, mens klubber som Everton og West Ham også skal være ute etter veteranens tjenester. 

*MOHAMED ELYOUNOUSSI imponerer for Basel, og nordmannen skal nå være ønsket også i større ligaer. Southampton blir denne uken meldt å ville gjøre et fremstøt i januarvinduet.

*BOLTON-ANGRIPER Gary Madine skal være ønsket av Championship-kollega Sunderland, der manager Chris Coleman sliter med enorme skadeproblemer på offensive spillere.

*DAVID DE GEA agerer levende vegg for Manchester United, og de røde djevlenes tilhengere pustet nok lettet ut da Real Madrid denne uken fastslo at de ikke var på jakt etter ny sisteskanse.


Kim Marki

 

Bookietest2019