Premier League: Helgens tips!

02/11/2018

Våre vurderinger av 11. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 11. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Bournemouth - Manchester United   U         3,70

Cardiff City - Leicester City  U         3,35

West Ham United – Burnley  U         3,60

Newcastle United – Watford U         3,25

Arsenal – Liverpool    B         2,00

Wolverhampton Wanderers – Tottenham     U         3,50

Chelsea - Crystal Palace         H         1,26

Huddersfield Town – Fulham            H         2,30    

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter

Everton - Brighton & Hove Albion

Everton med tre ligaseirer på rad før det ble 1-2-tap borte mot Manchester United søndag. James McCarthy (mb) trøbler fortsatt, ellers ingen problemer i vertenes tropp. 1-1 borte og 2-0-seier hjemme mot dagens motstander forrige sesong. Brighton med tre strake seirer etter en tung start på sesongen. Glenn Murray med sitt 100. mål for klubben i 1-0-seieren hjemme mot Wolverhampton lørdag. Davy Pröpper (mb) og Pascal Groß (mb) er fortsatt ute med skader. Vi gir vertene et klart tips foran hjemmefansen.

Manchester City – Southampton

Manchester City med 8-1-0 på de ni siste i alle turneringer etter 2-0-seier hjemme mot Fulham i ligacupen torsdag. Der ble Kevin De Bruyne (mb) igjen skadet. Fra før trøbler Eliaquim Mangala (kne), Claudio Brava (akilles) og Ilkay Gundogan (hamstring). Sterke 7-1-0 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Southampton med to målløse oppgjør på rad i ligaen. Charlie Austin (a) og Pierre-Emile Højbjerg (mb) er usikre til denne kampen. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.
 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Everton - Brighton & Hove Albion   H         1,62

Manchester City – Southampton       H         1,12


Tipsfotball

 

Bookietest2019