Potensielt avgjørende runde

05/07/2019

Tre lag har skaffet seg ørliten luke, men ting kan forandres i dag.

Molde troner i tet på Eliteserietabellen, mens Glimt og Odd jakter bak – begge med to kamper til gode på tabelleneren. Glimt og Odd har også luke ned til forfølgerne Brann og Vålerenga, men det er fortsatt håp for forfølgerne. 

Det ulike antallet spilte kamper gjør Eliteserie-tabellen til vanskelig lesning, men det som er sikkert er at kveldens runde kan få avgjørende konsekvenser – når fire av de fem øverste møtes til innbyrdes oppgjør. Våre Tips for runden finner du her.

Odd får besøk av Molde, og Skiens-laget er revansjesugent etter fortjent nederlag i forrige helgs toppkamp i Bodø. Molde har også noe å revansjere, da de bare fikk ett poeng fra hjemmekampen mot Brann.

Bodø/Glimt snuser så definitivt på tittelen. Gult gull er så avgjort en mulighet, og da spesielt om man i kveld tar tre poeng mot Vålerenga i hovedstaden. Enga våknet selv til live etter tung bølgedal, da de forrige helg tok en særs sjelden og fortjent seier i Haugesund. 

Rosenborg og Ranheim tjuvstartet i går siste runde før nok en ferie, og det var skakkjørte RBK som til slutt ble stående igjen med poengene. Rosenborg er avskrevet av de fleste, og i Trondheim håper nok man på f. Strrlust med uavgjortkamper i kveld – for å holde liv i det lille halmstrået av håp de muligens fortsatt har. 

Også i bunnen av tabellen er det kniven mot strupen, og spesielt kveldens kamp i drammen kan få dramatiske følger. Tabelljumbo Strømsgodset viste tegn på fremgang forrige helg, men intet annet enn tre poeng er godt nok når den kortreiste nestjumboen Stabæk i kveld besøker Marienlyst. 

Vi har sjekket oddsen før kveldens syv oppgjør, og Norgesmester Coolbet gir fortsatt de beste betingelsene:


Kim Marki

Bookietest2019