Premier League: Helgens tips!

08/12/2017

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 16. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Betsafe

West Ham United – Chelsea  B         1,49

Swansea City - West Bromwich Albion       U         3,05

Tottenham - Stoke City          H         1,29

Crystal Palace – Bournemouth          H         2,04

Burnley – Watford     U         3,30

Newcastle United - Leicester City     U         3,30

Southampton – Arsenal          H         3,75

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter:

Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion

Huddersfield fikk en fin start etter opprykket, men står nå med fem tap på de seks siste. Manager David Wagner innrømmet at man ikke hadde fortjent å få med seg noe fra 0-2-tapet borte mot Everton lørdag. Rajiv van la Parra (mb) soner, Philip Billing (mb), Michael Hefele (f) og Jon Gorenc Stanković (f) er skadet. Martin Cranie (f) er usikker til denne oppgaven. 1-3-0 på fire tilsvarende møter. Brighton ble overkjørt av Liverpools angrepsstyrke lørdag. Steve Sidwell (mb) er fortsatt eneste skade i troppen. Vi fristes av U-oddsen i et åpent oppgjør.

 

Liverpool – Everton

Strålende form hos Liverpool som står med 5-1-0 og 19-3 i målforskjell på de seks siste i ligaen. Onsdag fulgte laget opp med 7-0-fest mot Spartak Moskva og sikret gruppeseieren i Champions League. Alberto Moreno (f) ble skadet og blir ute i opptil seks uker. Det betyr mest sannsynlig at James Milner er tilbake på venstrebacken. Jordan Henderson forventes å starte etter å ha blitt spart i midtuken. 9-9-0 på 18 tilsvarende derby. Sam Allardyce debuterte som Everton-manager med 2-0-seier lørdag. Her er Phil Jagielka (f) og Michael Keane (f) trolig tilbake, men det ryktes at begge vil starte på benken. James McCarthy (mb) og Yannick Bolasie (a) trenger fortsatt litt tid. Alltid skummelt med storfavoritter i et byderby, men vi gir Liverpool tillit til 1,30 i odds.

 

Manchester United - Manchester City

Manchester United med fire ligaseirer på rad. Gruppeseieren i Champions League ble sikret med 2-1-seier mot CSKA Moskva tirsdag. Paul Pogba (mb) soner, Eric Bailly (f) og Michael Carrick (mb) står over med skader. Maroune Fellaini (mb) anses som usikker til denne kampen. 4-1-4 på ni tilsvarende derby. Etter 28 kamper på rad uten tap i alle turneringer røk Manchester City mot Shakhtar Donetsk onsdag. Det var imidlertid med et reservepreget mannskap. Nå meldes David Silva (mb) klar for spill igjen. Fabian Delph (mb) er også klar etter sykdom. John Stones (f) og Benjamin Mendy (f) står fortsatt over med skader mens Vincent Kompany (f) er usikker. Vi tror på blå jubel i søndagens byderby.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsafe

Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion        U         2,95

Liverpool – Everton   H         1,30

Manchester United - Manchester City          B         2,29


Thomas Elgheim

 

Bookietest2019