Ny jobb for David Wagner

10/05/2019

Den tidligere Huddersfield-manageren er klar for den tyske Bundesligaen fra og med kommende sesong.

David Wagner forlot Huddersfield 14. januar tidligere i år, etter at han blant annet tok the Terriers opp til Premier League og holdt dem værende der i første sesongen etter opprykket – mot alle odds. I sesong nummer to i øverste divisjon gikk det imidlertid atskillig tråere, og klubben satte tidlig kurs mot Championship.

Med tungt hjerte forlot han John Smith’s Stadium i vinter og bestemte seg for å ta en pause fra fotballen. Det oppholdet ble imidlertid ikke veldig langvarig, for fra og med kommende sesong skal 47-åringen lede Bundesliga-klubben Schalke 04.

David Wagner har tidligere spilt for klubben, og fikk 36 kamper for Die Königsblauen mellom 1995 og 1997. De kongeblå har hatt en tung sesong i den tyske toppdivisjonen, og to serierunder før slutt ligger Schalke på 15. plass i Bundesligaen. Wagner ser naturligvis frem til å hjelpe sin gamle arbeidsgiver.

- Den største motivasjonen for å returnere til Bundesliga er å stupe inn i trenerverden igjen og hjelpe til med å forandre klubbens situasjon til det bedre, sier den tidligere Huddersfield-sjefen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019