- Mourinho er førstevalget

06/03/2019

Real Madrid-manager Santiago Solari er under enormt press og kan bli erstattet av en tidligere sjef på Bernabéu.

Real Madrid feirer i dag sin 117-årsdag, men klubben har for øyeblikket lite å feire. Los Blancos har nettopp lagt sin verste uke i historien bak seg, der de på rekke og rad har rykt ut i tre turneringer; Copa del Rey, Champions League og gullracet i La Liga.

Real Madrid har tapt fire strake hjemmekamper, også det klubbrekord, og Santiago Solari er mannen som har hovedansvaret for all elendigheten. Det oppfattes nesten som oppsiktsvekkende at Solari ennå ikke har fått sparken i klubben, og mannen som ryktes å ta over tømmene, er heller ikke fremmed med avskjedigelser; José Mourinho.

Portugiseren fikk sparken i Manchester United i desember, noe han også fikk av sin arbeidsgiver før jobben i United, Chelsea. Mourinho har vært på nedadgående kurve helt siden ankom Old Trafford, men er likevel favoritt til å ta over tømmene i Real Madrid for andre gang i trenerkarrieren.

- Jeg har ingen tvil om at Mourinho er førstevalget til presidenten Florentino Perez. Han har blitt ringt de siste ukene. Det var da Zinedine Zidane forlot klubben at Mourinho sa det ikke var riktig øyeblikket, men kan hende er tiden nå inne. Jeg tror det er store sjanser for at han er på Santiago Bernabéu neste sesong, sier tidligere president i klubben, Ramón Calderón, til Sky Sports News.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019