Mourinho: - City-spillerne faller for lett

09/12/2017

United-bossen fyrer opp stemningen før morgendagens gigantiske derby.

I morgen spilles sesongens viktigste kamp på Old Trafford, når Manchester United tar i mot byrival og ligaleder Manchester City til et heftig derby. City vil med seier med all sannsynlighet vinke farvel til all motstand i årets gullkamp, mens med United-triumf vil det åpne opp for spenning igjen – i alle fall mellom byrivalene.

Mourinho er viden kjent for å komme bedrive såkalte «mind games» når en avgjørende kamp er rett om hjørnet, og portugiseren skuffer ikke denne gangen heller. Han anklager nemlig hans lyseblå rivaler for filming.

- City er et bra lag. De har god dynamikk i angrep, kreative bevegelser, fantastiske spillere og en utrolig manager. De har mye bra. Men, hvis du spør meg, så er det en ting jeg ikke liker, og det er at de mister balansen veldig enkelt. Et bittelite vindkast er alt som skal til for at de går over ende, sier Mourinho til engelske medier.

Det er ventet et fyrverkeri mellom de to gigantene i morgendagens duell, men et hardt slag for Untied, er at de må klare seg uten skadde Eric Bailly og suspenderte Paul Pogba. Manchester City må garantert unnvære John Stones og Benjamin Mendy, mens Vincent Kompany vil testes sent opp mot avspark på Old Trafford, som er klokken 17:30 i morgen kveld. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019