Macron går inn i EIK

15/10/2018

Den italienske sportsgiganten Macron blir EIKs nye utstyrsleverandør de neste åtte årene. Både EIK og Macron ser frem til samarbeidet.

Mandag ble det klart at Macron fra Bologna i Nord-Italia blir ny utstyrsleverandør i EIK. Fra før har en rekke norske klubber Macron som utstyrsleverandør, og de er den tredje største leverandøren bak Nike og Adidas. 

– EIK er en fantastisk klubb som driver veldig bra og som har blitt lagt merke til. Klubben gjør det svært godt både sportslig med seniorlagene, og i ungdomsavdelingen. I tillegg er de svært flinke som organisasjon. Derfor er vi veldig glade for å bli en ny samarbeidspartner med EIK, sier Martin Fauskanger, daglig leder i Macron Norge, til EIKs hjemmeside.

EIK feirer neste år 100-årsjubileum, og kanskje varter Macron opp med noe ekstraordinært. I EIK er man storfornøyd med å få Macron som utstyrsleverandør, og folk kaller det den beste utstyrsavtalen i klubbens historie.

– Dette er en fantastisk avtale for EIK Fotball. Macron er en stor og fremadstormende utstyrsleverandør i Norge og resten av Europa. Avtalen er nok et tegn på at vi som klubb har vært i en rivende utvikling de siste årene, sier daglig leder i EIK, Kenneth Andersen.


Christian Aarstad

 

Bookietest2019