Kritiserer Rooney-retur

05/11/2018

Wayne Rooney gjør et raskt comeback på det engelske landslaget, men alle er ikke like enige i avgjørelsen om å kalle MLS-proffen tilbake.

Wayne Rooney er kalt opp for en siste svanesang med det engelske landslaget, når Three Lions tar imot USA til en vennskapskamp på Wembley 15. november. Landslagssjef Gareth Southgate og FA har besluttet å kalle inn DC United-spissen til møtet med USA, som har fått navnet The Wayne Rooney Foundation International, og vil støtte Rooneys veldidhetsprosjekter.

Kampen vil bli 33-åringens 120. kamp med de tre løvene på brystet, men alle er slett ikke enige i Rooneys retur på det engelske landslaget. Den tidligere landslagskeeperen Peter Shilton vet en ting eller to om å bli kalt opp av landslaget, og selv fikk han 125 kamper for England. 69-åringen tok til det sosiale mediet Twitter for å vise sin misnøye over avgjørelsen.

- Jeg er slett ikke enig i å gi Wayne Rooney en kamp mot USA, landskamper bør gis på fortjeneste. Han bør heller æres med en presentasjon på banen og la ungdommen gjøre jobben, skriver den tidligere landslagskeeperen.


 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019