- Hold Pochettino fornøyd!

29/10/2018

Jamie Redknapp er klar på at Tottenham må gjøre alt de kan for å holde Mauricio Pochettino fornøyd i nord-London.

Det har vært alt annet enn lystige toner som har kommet fra den argentinske treneren før kveldens storkamp mot Manchester City. En rekke omstendigheter har ført til at Pochettino aldri har følt seg verre i sine fem år som Spurs-sjef, til tross for at klubben aldri har hatt en bedre start på en Premier League-sesong.

Det har selvsagt fått fansen i London til ytre sine bekymringer, og de fleste erkjenner at Pochettino må bli værende i klubben for å kunne fortsette med å blande seg i eliten i engelsk og europeisk fotball. Tidligere Tottenham-spiller og ekspert for Sky Sports, Jamie Redknapp, er krystallklar på at argentineren må holdes fornøyd.

- Hvis han vil ha noe, gi det til ham. Klubben må holde ham fornøyd og tilfredsstille ambisjonene hans. Det er mye negativitet rundt klubben nå, som er unødvendig. Dette burde vært den mest spennende tiden i Tottenhams historie. De er nødt til å være forsiktige, for de er så heldige som har Pochettino og enhver klubb i verden ville ønsket ham, sier 45-åringen til Sky Sports.


 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019