Her får du mest verdi på helgens nedrykksdrama

29/11/2019

Seks lag kan rykke ned, men hvilke spillselskap har best tilbud?

Vi lot oddseksperten Jon Einar Birkevold (tidligere TV2 og Dagbladet) få jobben med å regne ut hva de ulike spillselskapene har for tilbakebetalingsprosent.

Fasiten viser at Coolbet er best med 97% og har 2% bedre payback enn både Betsson og Unibet på kampene i Eliteserien (1-x-2).

Det er akkurat like stor avstand som det er fra de to utenlandske gigantene til det statlige tippemonopolet på Hamar som har 93% i tilbakebetalingsprosent.

Eliteseriens siste runde spilles søndag. Molde er vinnere, Bodø/Glimt blir nummer to eller tre, Odd er nummer tre eller fire, men kan miste den viktige 3. plassen til Rosenborg.

Her skal det imidlertid dreie seg om den utrolige spennende nedrykksstriden. Vi kan faktisk ende opp med en situasjon hvor alle de seks nederste lagene ender på 30 poeng!

For Mjøndalen og Ranheim er kun seier godt nok og de må samtidig ha hjelp av andre lag. Styggest ser det ut for Ranheim.

* Som man ser hadde Coolbet høyest odds ni av de 15 utfallene da oddsen ble hentet inn, Betsson høyest i fem av tegnene, Unibet og Norsk Tipping i én hver. Coolbet beregner seg en fortjeneste på 3 %, Unibet og Betsson 5 % og Norsk Tipping 7 %.

Det er 243 muligheter for seier, uavgjort og tap i de fem kampene som avgjør bunnstriden og regner man alle mulighetene for man disse mulighetene for plassering, kvalifisering og nedrykk.

Sjansene er regnet ut etter den gjennomsnittlige vurderingen de fire spillselskapene har for kampene.

Ved en del av de 243 mulighetene kan klare seiere og nederlag avgjøre, uten at det for stor betydning for tallene under.

 


Tipsfotball

 

Bookietest2019