- Galskap å angripe Liverpool

12/03/2019

Bayern München-legenden Lothar Matthäus frykter Liverpools angrepsstyrke før morgendagens retur på Allianz Arena.

Bayern München og Liverpool sparker i gang morgendagens returmøte på Allianz Arena med blanke ark etter at det første oppgjøret på Anfield endte 0-0 for tre uker siden. Bayern fikk en optimal oppladning til gigantduellen i München, da de slo Wolfsburg 6-0 i generalprøven lørdag formiddag, og overtok samtidig tabelltoppen i Bundesligaen.

Tyskerne har scoret 11 mål på de to siste kampene, og virker å ha prikket inn storformen på det viktigste stadiet av sesongen, og er knepne favoritter før returmøtet med Liverpool. Likevel maner legenden Lothar Matthäus til forsiktighet før scouserne ankommer Allianz Arena.

- Du kan ikke kaste alt du har mot Liverpool, ingen trener i verden ville gjøre noe så vanvittig, fordi vi vet hvor sterke Liverpool er, og det er derfor Bayern var mer forsiktig i det første møtet enn i andre Champions League-kamper. Bayern må starte solid defensivt, på samme måte som i Liverpool, men definitivt ikke for defensivt, sier den tidligere storspilleren til Sky Germany.

Liverpool fikk selv en god følelse før onsdagen etter at de slo Burnley 4-2 søndag ettermiddag. Dessuten er Jürgen Klopp godt kjent med Bayern München, og Liverpool-sjefen vet utmerket godt hvor vrient det er å triumfere i løvens hule.

- Hvis vi er på vårt beste, kan vi være eksepsjonelle. Og det må vi være, for hvis vi spiller midt på treet, har vi ingen sjanse og ryker rett ut. Men, hvis vi kan pushe oss selv og spille en skikkelig fotballkamp, så har vi en reell sjanse, og det er alt jeg trenger, sier Liverpool-sjefen på tirsdagens pressekonferanse.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18