Fullt fokus for Sevilla

06/12/2017

Sevilla har mer enn ett ben i utslagsrundene, men har ingen planer om å ta seieren på forskudd mot Maribor.

SE SPILLFORSLAG NEDERST I SAKEN

Maribor – Sevilla: Med mindre Spartak Moskva sjokkerer hele fotball-Europa og slår Liverpool på Anfield i kveld, har Sevilla god kontroll på sin egen skjebne i Champions League. For spanjolene møter det laget som har vært det store jumbolaget i gruppe E, og som blant annet tapte hele 0-7 for Liverpool tidligere i høst.

Maribor er med andre ord forventet å være lett match for Sevilla, når Rojiblancos skal forsøke å ta seg videre til åttendedelsfinalene. En seier i Slovenia vil garantere avansement, mens det med uavgjort eller tap vil avhenge av hvordan det går på Anfield. De slovenske seriemesterne har tapt begge oppgjørene mot Liverpool, men har faktisk spilt 1-1 to ganger mot Spartak Moskva. Da lagene møttes i Sevilla i september, vant spanjolene enkelt 3-0, der Wissam Ben Yedder sørget for alle tre scoringene.

Sevilla
Ben Yedder i kalasform
Franskmannen noterte seg på scoringslisten også i helgen, da Deportivo ble slått 2-0 på hjemmebane i generalprøven til kveldens skjebneaften. Ben Yedder har vært i dødelig form i høstens gruppespill, og står med hele seks fulltreffere etter fem kamper i Champions League. 27-åringen er ventet å spille en nøkkelrolle for Sevilla også i kveld, og spanjolene ankommer følgelig Slovenia som store favoritter.

Mens hovedtreneren Eduardo Berizzo gjennomgår behandling for prostatakreft, har assistenttrener Ernesto Marcucci ledet laget fra benken. Han tror at sjefen er fornøyd med hvordan det har gått i hans sykefravær, og forsikrer om at laget vil være fullt skjerpet mot Maribor.

- Jeg har snakket med ham, og jeg håper han er fornøyd. Det er en fryd at han allerede er skrevet ut av sykehuset, det er ganske krevende. Vi er fornøyde med seieren i helgen, men vi har ingen tid til å feire. Du må se på hva som kommer, og vi står overfor en veldig vanskelig kamp. All energi i klubben ligger i kampen mot Maribar, sier assistenttreneren til avisen Marca.

Lagene møttes i Slovenia også i 2013/14-sesongen. Da endte oppgjøret 2-2.


Tips-hjørnet: Maribor - Sevilla
Onsdag 6. desember, kl. 20.45
Stadion Ljudski vrt
Viaplay

Kampodds:
19,50    7,35    1,20  |  NordicBet   
19,50    7,35    1,20  |  Betsson 
20,00    7,10    1,20  |  Unibet 
19,50    7,35    1,20  |  Betsafe 
13,50    6,75    1,22  |  Coolbet 
18,75    7,00    1,18  |  10Bet

Tipset: Sevilla-seier til 1,22 i odds hos Coolbet
Her er det gjestene som har alt å spille for. Maribor med to poeng og 2-15 i målforskjell på fem kamper og ender sist i gruppen. Utligning to minutter på overtid borte mot Spartak Moskva sist. 0-3-tap i det omvendte møtet 26. september. Sevilla kom tilbake fra 0-3 hjemme mot Liverpool sist. Uavgjort i denne kampen sikrer sluttspillplassen uansett resultat i den andre kampen. Simon Kjær (f), Daniel Carriço (f) og Nicolás Pareja (f) trøbler. Gjestene blir store favoritter.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019