Fulgla flyr høyt i eliten

05/04/2019

Lillestrøm er spillselskapenes favoritt til å vinne årets norske mesterskap.

Lillestrøm har overlevd nedrykkstrusler i Eliteserien 43 år på rad i fotball. 
 
Byens korpsmiljø er langt mer seiersvante enn sine ballsparkende bysbarn. Faktisk har Lillestrøm Musikkorps vunnet NM janitsjar 2 av de siste 5 årene. Lørdag er gjengen til dirigent Trond Myhre på nytt klar for å kjempe om et nytt norsk mesterskap. 
 
Spillselskapet som generelt er best på odds i det meste, serverer også odds på årets NM i janitsjar i Trondheim. Coolbet sine oddssettere har faktisk både Lillestrøm skolekorps og LSK som seiersfavoritter denne helgen. 
 
Lillestrøm er korps-favoritter
Når NM janitsjar blåses i gang i Olavshallen lørdag har Coolbets oddssettere satt Lillestrøm skolekorps som 2.25-favoritt til å gjøre som de gjorde i 2014 og 2016. Hente hjem et norsk mesterskap. 
 
Det har nærmest blitt en fast tradisjon helga før palmehelga. Voksenkorps fra hele Norge inntar da Trondheim. Lillestrøm skolekorps har på nytt seiersambisjoner. Revansjelysten er stor. Etter å ha tapt knepent for Christiania blåseensemble i fjorårets NM. Oslo-korpset tok også tittelen i 2015 og 2016. I år er det Lillestrøm sin tur.
 
-Det er selvsagt mye som spiller inn under et slik mesterskap, der mange individualister med hvert sitt instrument skal fungere musikalsk og samstemt. Dagsform og sykdom er alltid x-momenter. Dog anser jeg Lillestrøm skolekorps som årets klare favoritt, sier dirigent og musiker Jon Håvard Jensen. 
 
113 korps er i ilden lørdag, der totalt 5456 deltakere skal blåse NM i janitsjar i land. Korpsene er fordelt over 4 divisjonsnivåer, der Lillestrøm skolekorps er favoritt til å vinne 1.divisjon. Coolbet har ikke uventet Christiania Blåseensemble som den hardeste utfordreren til 3.50 i vinnerodds, mens Dragefjellets musikkorps Bergen er siste bud i seierstrioen til 5-gangen. Mo hornmusikk er en delikat 10-oddser, men det er lang vei fram til seierskampen. 
 
Totalt odds-tilbud til NM janitsjar:
 
 
 
 
Lillestrøm er odds-favoritter 
Spillselskapet Coolbet har odds på det meste og høyest odds på de beste, skal vi tro helgens bredde i sportsbook. For i Eliteserien er det ingen andre i odds-markedet som kan konkurrere på runde 2 i Eliteserien. Der er også Lillestrøm favoritt hjemme mot Ranheim. Coolbet er markedsledende med 1.76 i odds på fugla, som følte seg litt snytt etter 1-1 på Nadderud i serieåpningen. Der var corner mål for fugla, men ikke straffespark. 
 
Under ser du sammenligningssiden maxgevinst sitt bilde av odds-markedet til helgens Eliteserie-fotball.
 
 
 
 
 

Kim Marki

Bookietest2019