Fantastisk helg i Bundesliga

21/05/2020

Berlin-derby fredag, toppkamp i Mönchengladbach lørdag og Mainz søker revansje mot Leipzig for det grusomme 0-8 tapet. Snakk om superhelg!

Hertha Berlin gjestes av Union Berlin fredag kveld.
Nå håper vertene på revansje for høstens tunge tap.

Det oppgjøret kan du se mer fra her:
https://www.youtube.com/watch?v=QxUojzAvdLk 

Hertha er favoritter og imponerte stort med sterk seier borte mot Hoffenheim (3-0 seier) i Bundesligacomebacket etter Covid19-pausen. Union tapte som ventet hjemme mot ligaleder Bayern München (0-2)

Tabellen ser slik ut med byrivalene som tabellnaboer også:

Oddslistene viser at Bayern München, Borussia Dortmund og RB Leipzig er de tre største favorittene også i denne runden. De to første innfridde i comebacket, mens Leipzig skuffet stort sist. 1-1 hjemme mot Freiburg ødelegger stort i gullkampen.

Nå skal Leipzig opp mot Mainz. Et lag de knuste med utrolige 8-0 i høstoppgjøret.
Se massakren under:  https://www.youtube.com/watch?v=CqztY8xEWSg 

Liverpoolaktuelle Timo Werner noterte ikke mindre enn tre mål og tre assists i den kampen, som Mainz bare vil glemme.
- Vi må ta revansje mot Leipzig for hva de gjorde mot oss i den første kampen. Det gjør vondt å snakke om det. Det var en veldig god kamp av dem og en veldig dårlig kamp av oss. Nå trenger vi revansje, sier Mainz svenske landslagsspiss, Robin Quaison, før kampen - der Leipzig er storfavoritter.

Alle helgens favoritter ser du i en oddssammenligning under der Coolbet er klart best igjen.
Selskapet som er kåret til Norges beste to år på rad lever opp til navnet #sjekkoddsen og topper oddslistene hele tiden.

Helgens storkamp er ellers møtet mellom Borussia Mönchengladbach og Bayer 04 Leverkusen. Det skiller kun to poeng mellom serietreeren og seriefemmeren. Dette er fort en kamp som er helt avgjørende for en Champions League-plass til høsten og en kamp alle fotballfans bør se.


Tipsfotball

 

Bookietest2019