Fabinho klar for PL-debut

07/09/2018

Til tross for null spilletid hittil i Premier League, insisterer Liverpools nysignering på at han er klar for sin Premier League-debut.

Det har foreløpig ikke gått som planlagt for Fabinho, etter overgangen hans fra Monaco til Liverpool. Brasilianeren ankom Anfield for en overgangssum pålydende 44 millioner pund tidligere i sommer, men har så langt vært en perifer skikkelse på Merseyside. Han var ubenyttet reserve i ligapremieren mot West Ham, og i de tre påfølgende kampene, har han ikke vært med i spillertroppen i det hele tatt.

Det er derimot ikke uvanlig at Jürgen Klopp gir kjøpene sine tid til å tilvenne seg spillemåten til klubben han leder. Andrew Robertson måtte tålmodig vente på sitt gjennombrudd etter overgangen fra Hull forrige sesong, og regnes i dag som en av Premier Leagues beste venstrebacker. Nå håper Anfield-publikummet på at det samme skal skje med Fabinho, og den defensive midtbanespilleren insisterer på at han er klar til å ta nivået i ny liga.

- Jeg har hatt en fin start og tilpasset meg godt. Vi hadde en veldig bra pre season, og jeg spilte i ni treningskamper. Det var bra å spille mot engelske lag, så jeg fikk se hvordan rytmen, intensiteten og fysikken er. Det hjelper dessuten å ha brasilianere i troppen. Nå handler det bare om å få unna debuten. Jeg føler meg bra og godt forberedt, sier brasilianeren til Globo Esporte.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019