Eliteserien: Helgens tips

04/10/2019

Våre vurderinger av 24. runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 24. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Mjøndalen – Strømsgodset    H         2,30

Lillestrøm - Bodø/Glimt        H         3,00

Ranheim - Sarpsborg 08        B         2,50

Haugesund – Rosenborg        U         3,30

Stabæk – Viking         H         2,15

Tromsø - Kristiansund BK    H         2,45    

Brann – Molde           U         3,45

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt denne helgen:

Odd – Vålerenga
Lørdag 5. oktober kl. 18:00 | Eurosport Norge
Skagerak Arena (kunstgress) – Dommer: Kristoffer Hagenes (Hovding, TIL)

ODD SKADER: Espen Ruud (lyske, 50 prosent sjanse for å bli spilleklar), Fredrik Oldrup Jensen (smell, blir trolig spilleklar), Moussa Njie (akilles, ute resten av sesongen), Andreas Helmersen (korsbånd, trolig ute resten av sesongen).

VÅLERENGA SKADER: Jonatan Tollås Nation (kne, trolig ute resten av sesongen).

Filip Delaveris. 18-åringens navn har plutselig blitt et av de heteste i Eliteserien de siste ukene. Han scoret to mål for Odd i 3-0-seieren mot Sarpsborg 08 for to uker siden, og fire dager senere fikk han igjen muligheten i kvartfinalen i cupen mot KFUM. Den sjansen grep han med begge hender. Han noterte seg for to nye fulltreffere mot Oslo-laget i 5-2-triumfen på KFUM Arena, og på søndag åpnet han scoringsballet i 3-2-seieren mot Strømsgodset på Marienlyst. Fem scoringer på tre kamper har gjort at 18-åringens karriere har tatt fullstendig av, og det har tydeligvis også lønnskravene hans.

Delaveris’ nåværende kontrakt går ut i 2020, og Odd har vært svært ivrige på å forlenge avtalen. Men, da de fikk høre om tenåringens lønnskrav, steilet de.

Det skal bli interessant å se om Dag-Eilev Fagermo beholder tenåringskometen i startelleveren til lørdagens oppgjør mot Vålerenga i kjølvannet av bruddet i lønnsforhandlingene. Telemarkingene møter et Oslo-lag som synker som en stein på tabellen, og Oslo-laget er nå uten seier på sine ni siste.

Forrige helg skulle de reise seg etter 0-4-tapet for Viking, men i stedet klarte de bare 1-1 mot formsvake Ranheim. Vålerenga er trolig for langt unna bunnlagene til å bli innblandet i noen nedrykksstrid, men Ronny Deilas mannskap bør komme seg tilbake på vinnersporet før enn siden for å være på den sikre siden.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Odd – Vålerenga        B         4,00


Tipsfotball

 

Bookietest2019